Политика приватности

1. Увод

Добродошли на сајт eГеографија. Ова политика приватности је креирана како бисмо вам пружили информације о томе како прикупљамо, користимо и чувамо ваше личне податке. Молимо вас да пажљиво прочитате ову политику пре него што користите сајт.

2. Колачићи

Наш сајт користи колачиће како би унапредио ваше корисничко искуство. Колачићи су мале текстуалне датотеке које се чувају на вашем уређају када посетите наш сајт. Ови колачићи нам помажу да прилагодимо садржај сајта вашим преференцијама и да пратимо статистику посета.

3. Прикупљање података

Када попуните контакт форму на нашем сајту, прикупљамо ваше име, презиме и email адресу. Ови подаци се користе искључиво у сврху комуникације са вама и неће бити дељени са трећим странама.

4. Гугл Аналитика и Гугл Конзола претраге

Користимо Гугл Аналитику и Гугл Конзолу претраге како бисмо пратили посете на нашем сајту и унапредили његову функционалност. Ови алати могу прикупљати анонимне информације о вашем претраживању, али не прикупљају личне податке.

5. Дељење садржаја

На нашем сајту можете делити едукативни садржај на друштвеним мрежама. Молимо вас да будете свесни да када делите садржај, можете бити преусмерени на друге сајтове који имају своје политике приватности.

6. Промене у политици приватности

Задржавамо право да повремено ажурирамо ову политику приватности. Свака промена ће бити објављена на овој страници, стога вас молимо да је редовно проверавате.

7. Контакт

Уколико имате било каквих питања у вези са нашом политиком приватности, молимо вас да нас контактирате путем контакт форме на сајту.

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu egeografija.rs, možemo da sačuvamo određene informacije na korisnikov uređaj, putem „kolačića“ (eng. „cookies“).